Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Filmiki niesamowite hehe. Mi brzuszek też się już obniżył i też czasem czuje takie jakby łaskotanie ale już coraz częściej odczuwam skurcze ) W końcu to już niedługo zostało do porodu )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o rety, chwile sie czlowiek zajmie dzieckiem a tu tyle do czytania potem )

ida dzis byla grzeczniutka i pozwolila mi upiec biszkopt z jablkami, ugotowac krupnik i zrobic drugie juppi!!!! puściłam jej muzyczke dla bobasów, chyba jej sie podobało

co do porodów - heh u nas poszlo migiem, o 1 w nocy odeszly mi wody, a jakies 45 minut pozniej skurcze mialam juz co 6-7 minut, zadzwonilismy do szpitala i kazali nam przyjechac po badaniu ktg o 4 rano przyjeli nas na oddzial, zaczely sie regularne koszmarne skurcze i trwaly, i trwały, i trwały... ehhh... miałam akupunkturę, o 16 wreszcie dostałam epidural i gaz... rety bez epiduralu to bym chyba nie dała rady, słowo, tyle, że epidural czasami zatrzymuje rozwieranie szyjki i u mnie zatrzymał, wiec godzine potem podali mi konska dawke oksytocyny i sie zaczelo na nowo skurcze jak diabli, niestety akcja nie postepowała, wiec sie zaczeły wedrówki lekarzy i poloznych, az w koncu o 22 zdecydowali cesarke, bo ja dostałam jeszcze wysokiej goraczki i w krwi stwierdzili bakterie, wiec dostałam jeszcze 3 kroplówki z antybiotykami I jeszcze dzidziowo roslo bardzo tetno, wiec podejrzewali, ze maluszek jest juz zmeczony, wiec pobierali probke krwi z jej glowki. I powiem szczerze, ze gdyby nie cudowna polozna Lisa, ktora byla ze mna, a pozniej codzien do mnie przychodzila i nauczyla mnie karmic piersia, to chyba bym nie dala rady... No i maz- kurcze sie naprawde sprawdzil bardzo stefek moj.
I to kurcze bylo juz 8 tygodni temu, ale ten czas leci, rannyyyy

Nana - smieszne te filmiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,synek zadowolony,ze ho,ho Fajny ten lezaczek A Jula to moje pierwsze dziecko
lady_dosia, oj leci ten czas Julka zaraz bedzie miala pol roczku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki dziewczyny odrazu widac na kogo mozna liczyc na forum hihi
Aga31 ile ja bym oddala zeby Natan mial juz pol roczku heh
Do uslyszenia kochane jutrooo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,bedzie mial, zobaczysz jak szybko zleci
Do uslyszenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ciesze sie kobietki,ze filmiki o bobaskach Wam sie spodobaly Jak ja je pierwszy raz ogladalam to smialam sie jak te dzieciaczki hehe Lady dosia to nie mialas tez latwego porodu Spokojnej i przespanej nocki mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry dziewczyny Zimnoooo u nas dzisiaj. Brrr. Dzisiaj idziemy z Julka na Policje po pozwolenie a potem musze ja zameldowac.
lady_dosia,napisalas,ze poszlo migiem. Chyba takim bardzooo spowolnionym migiem Ale dalas rade. To najwazniejsze No i gratuluje biszkoptu. Ja to ewentualnie wielki zakalec moge upiec Jeszcze inne ciasto to upieke ale biszkopt???Nigdy No i krupnik. Mniam,mniam, bardzo lubie i gotuje czasem No i brawo dla Idusi Tylko tak dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hejka kurde czekam na połozną ale cos jej nie widać a mówiła ze bedzie o 9 u mnie to sie dopiero rozjasnia i może mi sie pomyliły godziny albo to ja miałam jechać do helse hi ale by było a powiedzcie mi kochane miały Wasze maluszki potem wizyte u pediatry oprócz w szpitalu????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, okolo 6 tygodnia jest spotkanie z lekarzem w helse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JA BYŁAM NA POLICJI W SPRAWIE POZWOLENIA NA POBYT I W SUMIE TO NIC NIE ZAŁATWIŁAM OSKAR JEST ZAMELDOWANY W POLSCE MY Z POZWOLENIE NA POBYT MAMY BEZ TERMNIOWO ALE ZAMELDOWANI TO NIE JESTESMY W NORWEGII TAK SOBIE TERAZ MYSLE HMM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok